Zoek
Filters
Close
RSS

Blog

Weehoo I-Go
Montage instructie:

Demo video:

Waarom Berg Houten Spelhuisjes
Wat is er nu leuker dan samen buiten spelen? En zeker met een Berg speelhuis in de tuin wil je gewoon niet meer binnen blijven!

Dat BergToys staat voor actief speelplezier is zichtbaar in de producten. Stuk voor stuk nodigen de houten speelhuizen uit tot spelen en door de unieke vormgeving wordt de fantasie van kinderen geprikkeld. De deur, ramen en het dak: het is allemaal net echt...

Het buitenspelen in en rond een Berg speelhuis is niet alleen leuk, maar ook veilig. Alle speelhuizen dragen namelijk de CE-markering en zijn goedgekeurd conform de TÜV-normering; een van de belangrijkste normeringen voor speelveiligheid.

De speelhuizen zijn gemaakt van aziatisch cederhout, dat afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Naast een milieubewuste keuze heeft deze houtsoort ook als voordeel dat het een natuurlijke afweer heeft tegen schimmels, ongedierte en houtrot.

Naast veiligheid, duurzaamheid en design is ook het aspect gemak niet vergeten. Integendeel, hierin zijn de Berg speelhuizen uniek: ieder speelhuis bestaat uit voorgeboorde, kant-en-klare panelen waarin ramen, deuren en dakbedekking al gemonteerd zijn. Dat alles ook al voorzien is van een beschermende laag van watergedragen beits, maakt dat de Berg speelhuizen in een handomdraai opgebouwd zijn.
Berg Gran Tour
BERG GranTour, creeër een onvergetelijke herinnering!


BERG Toys is al jaren actief op de leisure markt. De krachtige producten hebben zich in de afgelopen jaren wel bewezen. Met het oogverblindende design van de nieuwe familiefiets biedt de BERG GranTour nóg meer plezier voor het hele gezin.Specificaties

Artikelnummer: 29.07.81.00
Afmetingen: 2.000 mm lang, 1.020 mm breed en 1.070 mm hoog
Gewicht: 100 kg
Maximaal draagvermogen: 250 kg
Banden: voorzien van 17 inch lichtgewicht aluminium velgen
De BERG GranTour heeft 17 inch lichtgewicht aluminium velgen waardoor comfortabel instappen mogelijk is. De familiefiets trapt erg licht en hierdoor is het eenvoudig om met het hele gezin te fietsen. Daarnaast kan iedereen meetrappen.

De BERG GranTour voldoet aan alle veiligheidseisen. Ook in gebruik is het product voorzien van de nodige technische aspecten. Zo kan er te allen tijde worden gestopt met trappen terwijl de BERG GranTour doorrolt (door vrijloop). De familiefiets is erg wendbaar doordat je ook achteruit kan rijden. Doordat je op beide achterwielen remt staat de BERG GranTour in een keer stil en de gesloten kettingkast schermt de ketting veilig af.

De BERG GranTour kan op de achterzijde geplaatst worden, zodat opbergen minimale ruimte inneemt. Door het gebruik van hoogwaardige materialen is de BERG GranTour vrijwel onderhoudsvrij. Uiteraard is de BERG GranTour leverbaar met een “sunroof” in dezelfde opvallende oranje kleur. Met de wagon maakt u eenvoudig een zes persoons familiefiets.

RENNRAD by Coolproducts
Loopfiets en Fiets in één ! De loopfiets-fiets van Coolproducts, de Rennrad, is een unieke loopfiets met de mogelijkheid voor het monteren van een bijgeleverd trapsysteem. Zo kan uw kleine starten met het ontwikkelen van de balans en zodra dit onder controle is, kunnen de trappers worden geplaatst en wordt de loopfiets een volwaardige fiets. De Rennrad 14" is geschikt voor kinderen vanaf ca. 3 jaar. (vanaf 85 cm)
(De Rennrad 18" is geschikt voor kinderen vanaf ca. 4 jaar. (vanaf 95 cm))

Technische specificaties:

• Eenvoudig om te bouwen naar een fiets
• Frame uitgevoerd in hoogwaardig aluminium
• Stootvaste poedercoating
• 14“ spaakwielen met dikke Schwalbe (Big Apple) luchtbanden met reflector strepen
• RVS spaken met aluminium velgen
• Lichtlopende kogelgelagerde wielen
• Balhoofd voorzien van stofdicht kogellager
• 45 graden stuurbegrenzing
• Zadel voorzien van zachte bekleding
• Velgrem op het voorwiel
• Terugtraprem op achterwiel (als trapsysteem is geplaatst)
• Stuur in meerdere postities verstelbaar voor optimale zithouding
• Zadelhoogte is instelbaar van 38 tot 46 cm.
• Gewicht ca. 7 kg                                      
• CE-gecertificeerd en 12 maanden garantie.

Radio Flyer nu ook bij MOVE4FUN!
MOVE4FUN is nu ook officieel dealer voor de Radio Flyer produkten.

Alle retro producten zijn uitgevoerd in de klassieke rode kleur. Dit iskarakteristiek voor het merk en zorgt voor een tijdloze en classyuitstraling.
Alle artikelen zijn van uitstekende kwaliteit en zijn voorzien van de CE markering.

In veel Disneyfilms kom je Radio Flyer producten tegen. Tinkelbell,Snowbuddy's, Peter Pan, Dennis, Beethoven, kerst films en nog veleandere.

Radio Flyer: For cool girls and tough boys.
Promotiefilm BergToys
Bekijk ook eens de promotiefilm van BergToys waar de skelters en trampolines in aktie te zien zijn!
Promotiefilmpje BergToys
De services en garanties van BergToys!

De services & garanties van BERG Toys

BERG Toys staat voor kwaliteit, juist daarom kunnen zij u jarenlange garantie op haar speelgoed geven. BERG Toys biedt maar liefst vijf jaar garantie op de meeste producten en twee jaar garantie op de meeste onderdelen.

Ook biedt BERG Toys u de unieke servicegarantie dat onderdelen tot vijf jaar na aankoop nabesteld kunnen worden.

BERG Toys staat dus in alle opzichten garant voor vele jaren speelplezier!

Reparatie binnen de garantieperiode
Indien u aanspraak wilt maken op garantie voor één van de BergToys producten, ga dan met dit product naar uw officiele dealer MOVE4FUN. Neem altijd uw originele aankoopnota mee. MOVE4FUN kan bepalen of u voor garantie in aanmerking komt.

Reparatie buiten de garantieperiode
BERG Toys raadt u aan om met uw dealer MOVE4FUN in contact te treden. U ontvangt vooraf een prijsopgave, zodat u kunt beslissen of u het artikel wil laten repareren of niet. Hierin behoudt u zelf dus de volledige vrijheid.

 • Overzicht van de Algemene Garantievoorwaarden van BergToys.

Algemene Garantiebepalingen BergToys

 1. De lengte van de garantie periode van uw product staat vermeld in het bijgeleverde onderhoudsboekje. U kunt zich tot uw dealer wenden indien u dit boekje niet meer in uw bezit heeft.
 2. De garantie geldt uitsluitend voor materiaal- en constructiefouten ten aanzien van dit product, of onderdelen daarvan.
  • op onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn (zoals ketting en banden) wordt in het geheel geen garantie gegeven.
 3. De garantie vervalt als:
  • dit product onjuist en/of onzorgvuldig gebruik is en gebruikt wordt dat niet overeenkomstig bestemming is.
  • dit product niet conform het instructieboekje geassembleerd en onderhouden is.
  • technische reparaties aan dit product niet op vakkundige wijze verricht zijn.
  • naderhand gemonteerde onderdelen niet overeen komen met de technische specificaties van het betreffende product,
  • of onjuist gemonteerd zijn.
  • gebreken ontstaan als gevolg van klimatologische invloeden, zoals roest of normale verwering van de lak.
  • het product wordt gebruikt voor verhuur of op ander wijze aan meerdere ongespecificeerde personen ter beschikking staat.
 4. Uitdrukkelijk wordt uitgesloten van de aansprakelijkheid van BERG Toys voor schade aan (onderdelen van) het product als gevolg van:
  • foutieve afstelling/spanning van stuur, stuurmechanisme, ketting, banden en versnellingsnaven.
  • niet tijdig vervangen van onderdelen zoals ketting en banden.
 5. Gedurende de garantieperiode zullen alle door BERG Toys vastgestelde materiaal- of constructiefouten ter keuze van BERG Toys worden gerepareerd, danwel worden vervangen.
 6. De eigenaar van dit product kan slechts aanspraak maken op de garantie door het product ter inspectie aan te bieden bij een BERG Toys service- dealer. Gelijktijdig dient het originele garantiecertificaat (volledig ingevuld en voorzien van dealerstempel) met de originele aankoopnota aan de dealer te worden overhandigd.
 7. Indien de garantieaanvraag niet terecht is, zijn alle gemaakte kosten voor rekening van de eigenaar.
 8. De garantie is niet overdraagbaar aan derden.

 • Heeft u vragen m.b.t. het bestellen van een Kentekenplaatje?

Kenteken met je eigen naam!

Hoe werkt het?

Bij een aantal skelters uit het assortiment van BERG zit een standaard voorbereiding. Bij deze modellen is een de kentekenplaat gratis. Bij de overige skelters is een kentekenplaat tegen betaling beschikbaar.

Hoe krijg ik een kentekenplaatje op mijn skelter met kenteken voorbereiding?

Op het ijzeren plaatje onder de bumper zit een sticker met daarop website waarop het kentekenplaatje kan worden besteld. Op deze sticker zit ook een code die u kunt invullen. Deze code is éénmalig te gebruiken en geeft u recht op een gratis kentekenplaatje.

Hoe krijg ik een kentekenplaatje op mijn skelter zonder kenteken voorbereiding?

Voor skelters zonder kentekenvoorbereiding heeft BergToys een kentekenKIT in haar assortiment.
Bij MOVE4FUN kunt u een kentekenkit (€ 19,00) aanschaffen. U ontvangt dan van MOVE4FUN een ijzeren plaatje met bevestigingbeugels. Daarbij zit ook een unieke code die u kunt invullen via de website. Dan krijgt u het kentekenplaatje met de door u opgegeven naam, thuisgestuurd.

Ik heb de website gevonden, maar het werkt niet goed

Onderaan vindt u een "help" knop. Via deze weg wordt u verder geholpen.

Kan ik ook een los kentekenplaatje (zonder bevestiging) aanschaffen?

U kunt via MOVE4FUN een apart kentekenplaatje aanschaffen. De kosten hiervoor zijn € 15,00.

Made in Holland!

Het meest innovatieve en veilige buitenspeelgoed is Made in Holland

Voorop in innovatie

Bij BERG Toys werkt een uitgebreid team van ervaren designers en ingenieurs continu aan het vernieuwen en verder verbeteren van het assortiment. Zo worden de laatste ontwikkelingen en trends voortdurend gevolgd en verwerkt in de nieuwe modellen. Hierdoor maken ze het BERG assortiment nog beter, mooier en daardoor nog leuker. Want, of het nu gaat om techniek, kwaliteit, gebruiksgemak of design. Elke innovatie is er altijd op gericht om het speelplezier te verhogen.

Made in Holland

Het assortiment Berg Toys speelgoed wordt niet alleen bij BERG Toys ontwikkeld, maar wordt vervolgens ook deels in haar eigen fabriek in Nederland geproduceerd. Uiteraard staat hierbij de kwaliteit centraal. Zo maakt BERG Toys gebruik van de meest hoogwaardige materialen en productietechnieken. Iedere bewerking in het productieproces wordt zorgvuldig uitgevoerd en continu gecontroleerd.

BERG Test laboratorium

Alleen absolute topkwaliteit is goed genoeg. Voor Berg Toys, maar vooral voor de kinderen die jarenlang plezier willen hebben van haar producten. Om dit te garanderen moeten alle producten van BERG toys voldoen aan zeer strenge kwaliteitseisen die zij zelf stellen aan haar producten. De kwaliteitsafdeling van BERG Toys controleert voortdurend of haar producten voldoen aan deze strenge eisen. Zo heeft BERG Toys voor haar skelters en trampolines een eigen testlaboratorium, waar onder zeer extreme omstandigheden het speelgoed wordt getest. Er worden diverse levensduurtesten, botsproeven, wrik- en juttertesten uitgevoerd, waarbij de skelters en ook losse onderdelen tot het uiterste worden getest. Naast haar eigen testlaboratorium worden de producten ook in de praktijk getest, uiteraard ook door kinderen zelf! Zo garandeert BERG Toys dat kinderen jarenlang speelplezier kunnen beleven met Berg Toys speelgoed.

Veiligheid boven alles

Kinderen moeten onbezorgd en ongeremd met speelgoed kunnen spelen. Voor BERG Toys is veiligheid daarom geen discussie. Allereerst zorgt haar hoge kwaliteit ervoor dat Berg Toys skelters en trampolines jarenlang meegaan. Verder wordt tijdens de ontwikkeling altijd optimaal rekening gehouden met veiligheid tijdens het gebruik van haar producten. Naast de veiligheidstesten die BERG Toys zelf uitvoert worden BERG skelters continu door onafhankelijke testhuizen in Europa, zoals TUV en SGS, getest op veiligheid. Daarom hebben alle BERG skelters het CE keurmerk voor veilig speelgoed en voldoen alle BERG skelters met een vrijloop aan de strenge TUV eisen. BERG trampolines zijn goedgekeurd door TUV en AIB Vincotte.

Aandacht voor het milieu

Voor BERG Toys is duurzaamheid zeer belangrijk. Niet alleen duurzaamheid met betrekking tot de levensduur van het product, maar zeker ook duurzaamheid in relatie tot het milieu. BERG Toys produceert daarom zo milieuvriendelijk als mogelijk. Dat geldt bijvoorbeeld voor de lak op haar producten, maar ook voor de kunststof onderdelen van de BERG skelters. Verder worden alle restmaterialen die tijdens productie ontstaan zoveel mogelijk gerecycled. Op deze manier streeft BERG Toys er continu naar om zoveel mogelijk rekening te houden met de wereld om ons heen. Nu en voor de toekomst.

Bericht van BergToys!

Spelen is leuk! Buiten spelen al helemaal.

Kom buiten spelen!! Er is toch niets leuker dan het beleven van de mooiste avonturen, alleen óf samen met je vriendjes of vriendinnetjes. Jij zit aan het stuur en mag bepalen welk avontuur je tegemoet gaat. Is dat niet cool?

En zo is het ook allemaal begonnen. Meer dan 25 jaar geleden bouwde Henk van den Berg zijn eigen skelter in de schuur op de boerderij van zijn ouders. Samen met zijn vriendjes beleefde hij avontuur na avontuur. Heel veel kinderen vonden zijn skelter zo leuk en wilden er zelf ook eentje. Hij bouwde er daarom nog een paar en zo is BERG Toys ontstaan.

En nu, 25 jaar later, is BERG Toys uitgegroeid tot wereldmarktleider op het gebied van skelters. Onze skelters worden, in alle soorten en maten, verkocht in meer dan veertig landen. Van Australië tot Amerika en van Afrika tot Europa overal zijn er kinderen die veel speelplezier aan onze producten beleven. Elke dag weer opnieuw.

Maar we doen het niet alleen. Onze dealers zijn voor ons erg belangrijk, met al je vragen kun je bij hen terecht. Ze geven je vakkundig advies, beschikken over een ruim aanbod skelters in hun showroom en indien gewenst kun je bij hen een uitgebreide proefrit maken. Zo wordt het kiezen van jouw skelter nog makkelijker.

Naast skelters maken wij ook ander buitenspeelgoed zoals trampolines, balanzbikes en constructiespeelgoed. Tegenwoordig is er voor de echte durfal zelfs een heuse quad.

Hoe ziet BERG Toys de toekomst?

Visie
Kinderen zijn de toekomst, wij lenen de wereld. Actief samen spelen helpt kinderen om zich te ontwikkelen tot fysiek en mentaal gezonde en sociale mensen.
Duurzame spelmaterialen die vrijheid van spel bieden stimuleren creativiteit en dragen bij aan een verantwoorde omgang met grondstoffen. "Puur speelplezier is tijdloos".

Missie
BERG Toys streeft er naar om op duurzame wijze zoveel mogelijk kinderen in staat te stellen om te komen tot creatief en actief samenspel. "Ieder kind verdient een BERG"

Leopold van Os
Managing Director