BERG GranTour, creeër een onvergetelijke herinnering!


BERG Toys is al jaren actief op de leisure markt. De krachtige producten hebben zich in de afgelopen jaren wel bewezen. Met het oogverblindende design van de nieuwe familiefiets biedt de BERG GranTour nóg meer plezier voor het hele gezin.



Specificaties

Artikelnummer: 29.07.81.00
Afmetingen: 2.000 mm lang, 1.020 mm breed en 1.070 mm hoog
Gewicht: 100 kg
Maximaal draagvermogen: 250 kg
Banden: voorzien van 17 inch lichtgewicht aluminium velgen
De BERG GranTour heeft 17 inch lichtgewicht aluminium velgen waardoor comfortabel instappen mogelijk is. De familiefiets trapt erg licht en hierdoor is het eenvoudig om met het hele gezin te fietsen. Daarnaast kan iedereen meetrappen.

De BERG GranTour voldoet aan alle veiligheidseisen. Ook in gebruik is het product voorzien van de nodige technische aspecten. Zo kan er te allen tijde worden gestopt met trappen terwijl de BERG GranTour doorrolt (door vrijloop). De familiefiets is erg wendbaar doordat je ook achteruit kan rijden. Doordat je op beide achterwielen remt staat de BERG GranTour in een keer stil en de gesloten kettingkast schermt de ketting veilig af.

De BERG GranTour kan op de achterzijde geplaatst worden, zodat opbergen minimale ruimte inneemt. Door het gebruik van hoogwaardige materialen is de BERG GranTour vrijwel onderhoudsvrij. Uiteraard is de BERG GranTour leverbaar met een “sunroof” in dezelfde opvallende oranje kleur. Met de wagon maakt u eenvoudig een zes persoons familiefiets.